CONTINENTAL

CONTINENTAL ANVELOPE

Fondata in Hanovra in 1871, compania Continental este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de anvelope si furnizori . Aproape unul din trei autoturisme noi fabricate in Europa paraseste linia de productie avand montate anvelope Continental.

Anvelopele sunt singura legătură dintre autovehicul și carosabil. În situații critice, nivelul de tehnologie al anvelopelor este cel care stabilește dacă un autovehicul se poate opri la timp sau rămâne pe banda corectă de deplasare în timpul virajelor. Divizia de anvelope este cunoscută pentru maximizarea siguranței prin distanțele scurte de frânare și aderența excelentă și pentru reducerea consumului de combustibil prin minimizarea rezistenței la înaintare.

Oferim anvelopele potrivite pentru fiecare utilizare – de la autoturisme la camioane, autobuze, autovehicule pentru lucrări de terasamente, pentru porturi și autovehicule industriale și până la tractoare, biciclete și motociclete. Divizia produce anvelope sub denumirile de marcă ale Continental, Uniroyal, Semperit, General Tire, Viking, Gislaved, Euzkadi, Sime Tyres, Barum, Mabor, Matador, AmeriSteel, Novum, Simex, Astrum Blue și TecnoTread. Pentru sectorul comercial, oferim soluții digitale pentru gestionarea extinsă și eficientă a anvelopelor pentru clienții noștri ce dețin parcuri auto și pentru ciclul de funcționare complet, incluzând anvelope reșapate la cald și la rece, pentru optimizarea eficienței.