Va punem la dispozitie doua modalitati de a comanda anvelope si uleiuri:

- comanda telefonica - sunand la nr. 0724.250.356 si un operator va prelua imediat comanda dvs

- comanda online - prin intermediul site-ului www.anvelopeautoagro.ro

Daca doriti sa comandati online, va explicam mai jos care sunt etapele unei comenzi:

Pasul 1. Adaugati anvelopele in Cosul de Cumparaturi Adaugati anvelopele in cosul dvs. de cumparaturi, accesand butonul "Adauga in cos". Puteti elimina sau adauga anvelope in cos, accesand butoanele "Goleste" . Este important sa va asigurati in acest pas ca ati introdus in cos exact anvelopele pe care vi le doriti.
Pasul 2. Introduceti datele dvs

Va logati in contul de client, daca aveti deja un cont de utilizator pe site-ul nostru, sau va inregistrati pe site prin crearea unui cont nou. Pentru a va inregistra, completati formularul de creare a unui cont nou : nume, adresa de facturare si de livrare, detaliile de contact, etc. Dupa ce ati creat un nou cont client, va Autentificati si puteti trece la urmatorul pas al comenzii, fara a mai fi nevoie sa va introduceti datele la fiecare comanda.

Pasul 3. Completati datele de livrare
Dupa ce ati completat datele de contact, introduceti adresa de livrare. Este foarte important ca datele pe care le introduceti sa fie corecte pentru a va putea livra anvelopele la adresa dorita.

Pasul 4. Optiuni de transport

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Pasul 5. Alegeti metoda de plata
Alegeti metoda de plata. Puteti alege sa platiti ramburs in numerar la livrarea anvelopelor sau prin transfer bancar/ordin de plata . Daca ati ales sa platiti prin transfer bancar/ordin de plata, procesarea comenzii si livrarea anvelopelor se face din momentul intrarii banilor in contul nostru.
Pasul 6. Finalizati comanda

Acesta este ultimul pas in procesul de plasare a comenzii de anvelope sau uleiuri , prin care se face validarea finala a tranzactiei. Bifati acceptarea Termenilor si Condiitiilor si apasati butonul ,,Trimite comanda". Veti primi pe email toate detaliile privind comanda dvs., inclusiv o confirmare a produselor comandate si a detaliilor de comanda pe care le-ati introdus.