Politica de returnare.

Returnam banii, GARANTAT !

Daca sunteti nemultumit de produsele noastre sau pur si simplu v-ati razgandit, in termen de 30 zile de la data livrarii, va returnam banii imediat. AnvelopeAutoAgro se angajeaza sa va restituie contravaloarea produselor cumparate in termen de 30 zile de la data la care suntem informati de decizia de returnare de produselor

Returnarea produselor se poate face pana in 30 zile de la receptia comenzii de catre client.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Astfel, produsele cumparate de pe site se pot returna in aceeasi stare, noua, in care au fost receptionate, in termen de 30 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Comanda se poate anula prin e-mail sau telefonic la maximum 30 zile de plasarea comenzii, clientul urmand sa primeasca inapoi contravaloarea comenzii dupa returnarea produselor, nu mai tarziu de 30 zile de la data la care ne-a informat despre decizia de returnare. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare a produselor nu include cheltuielile de transport a acestora.

Art. 9 – Dreptul de retragere - O.G. 34/2014

(1) Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 30 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.

(2) Fara a aduce atingere art. 10, perioada de retragere mentionata la alin. (1) expira in termen de 30 zile de la:

a) data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii;

b) ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare

Conditii de retur

Returnarea produselor cumparate se va face pe cheltuiala clientului, putand folosi acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea produselor. Nu se accepta returnarea produselor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna, fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate a acestor anvelope. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produselor cumparate sau inlocuirea cu anvelope conforme. Daca AnvelopeAutoAgro nu poate inlocui produsele cu unele conforme, atunci se va restitui integral contravaloarea produselor cumparate.

Formular Schimb/Retur Produse