MATADOR

MATADOR ANVELOPE

Matador – Face față provocărilor!

Cu anvelopele Matador ești gata pentru orice misiune pentru că sunt dezvoltate de profesioniști. Experiența vastă a Matador în dezvoltarea anvelopelor e reflectată în produsele sale dinamice, eficiente și moderne. Cu Matador faci față oricărei provocări.

Ca parte a prestigiosului grup Continental, Matador are o lungă tradiție de a atinge cele mai grele exigențe datorită competențelor Europene în producție și tehnologie..

Marca Matador reprezintă următoarele valori cheie:

  • Dinamic: O marcă modernă plină de energie, activă și ambițioasă.
  • Experimentat: Mai mult de 110 ani de experiență în domeniul anvelopelor.
  • Pregătit: Gamă largă de produse pentru toate vehiculele și toate condițiile.

Marca Matador reprezintă tradiție lungă, portofoliu larg și performanțe de încredere.

Inovator in materie de fabricare de anvelope in fosta Republica Ceha, Matador are sediul social la Bratislava, in Slovacia. Matador a inceput in 1905 ca fabricant de produse din cauciuc iar productia anvelopelor din anul 1925. Dupa ce si-a aniversat in 2005 cei 100 de ani de existenta, Matador isi indeplineste astazi misiunea sa, oferind produse de calitate la preturi rezonabile cu un impact negativ minim asupra mediului. Matador produce o mare varietate de pneuri potrivite tuturor tipurile de turisme, 4x4 si camioane. Aderenta si tractiunea cauciucurilor Matador sunt excelente fie pe sosea, fie in conditii de off-road si indiferent de conditiile climatice. Ele dovedesc ca la Matador, calitatea este mai presus de orice. Cauciucurile Matador respecta toate reglementarile de calitate si siguranta in construirea lor, avand aceleasi proprietati si caracteristici indiferent de marimea jantei pe care au fost montate. Timpii de franare si acceleratie sunt pastrati in timpii originali ai autoturismului iar aderenta este potrivita oricarui teren de rulare

Nu exista produse in aceasta sectiune