Conditii de livrare

AnvelopeAutoAgro iti ofera livrare gratuita in toata tara (in reteaua Urgent Cargus) la minimum 4 anvelope de turism/4x4/SUV/Autoutilitare comandate.

Livrarea produselor de pe anvelopeautoagro.ro se face doar pe teritorul Romaniei, prin curier rapid (Urgent Cargus).

Costuri aditionale

Pentru anvelopele de turism, costul de livrare este de 25 lei / bucata.

Pentru anvelopele 4x4/SUV/Autoutilitare, costul de livrare este de 30 lei / bucata.

Pentru anvelope agricole,industriale,forestiere costul de livrare va fi afisat la plasarea comenzii.

Pentru serviciul de livrare catre localitati situate in afara retelei Urgent Cargus tariful este de 0.8 lei + TVA/km.

Timp de livrare

Timpul nostru mediu de livrare este de 24 ore de la primirea comenzilor.

Termenele de livrare pentru comenzile plasate online sau telefonic pentru produsele aflate pe stoc, in afara de zilele declarate sarbatori legale, sunt urmatoarele:

Produsele comandate de luni – vineri in intervalul orar 09.00-16.00 vor fi predate curierului pana la sfarsitul aceleiasi zile, astfel incat sa ajunga la tine in cursul zilei urmatoare.

Produsele comandate vineri dupa ora 16.00 vor fi predate curierului pana la sfarsitul zilei de luni, astfel incat sa ajunga la tine in cursul zilei de marti.

Produsele comandate sambata sau duminica, precum si cele comandate in zilele declarate sarbatori legale, vor fi procesate si predate curierului pana la sfarsitul primei zile lucratoare, astfel incat sa ajunga la tine in cursul celei de-a doua zi lucratoare.

Dupa confirmarea comenzii si expedierea produselor, veti fi tinut la curent despre status-ul livrarii, atat prin SMS, cat si online pe site-ul firmei de curierat. Puteti verifica astfel in ce zona se afla coletul dvs. pe durata transportului, accesand linkul de mai jos (Introduceti numarul AWB-ului in casuta de cautare).


Urgent Cargus: click aici